ELKE VORM HULP IS WELKOM

Wij zijn stichting Voedsel en Spulletjes Bank voor Dieren Hoorn e.o. (svbdh) gestart daar wij zien dat er huisdieren in nood zijn.

Wij helpen in een deel van West Friesland, om te beginnen in Hoorn met een ondersteunend dierenvoedselpakket, een pakket wat voor nu om de week op gehaald mag worden (1 week wel, 1 week niet enz enz), na eerst een e-mail te sturen naar ons mailadres of te reageren op ons facebook bericht.

Na goedkeuring zal u een mail terug ontvangen waarin staat dat u met het uitdeelpunt contact kan opnemen voor het maken van een afspraak om een pakket te halen.

De afhandeling zoals het contact zoeken doen wij via een Facebookpagina , afspraken worden uitsluitend gemaakt via de mail.

Wij vinden het wel zo netjes dat mensen na het ontvangen van hun huisdierpakket even een foto maken en deze even op onze Facebook plaatsen, zo zien sponsoren en particulieren donateurs ook dat het goed terecht is gekomen.

Natuurlijk stellen we ons zelf even kort aan u voor :

Bianca Lockx de oprichtster en voorzitter van deze stichting , Edwin Brans de penningmeester en Ria Koning de secretaris. Samen zijn zij het bestuur van de stichting. Daarnaast heeft de stichting twee vrijwilligers. Dit zijn Diana Dulmus en Heleen Nuijen.